tugbaakin

17 Aralık 2007 Pazartesi

ÇİLEKLİ PASTA


Malzemeler;
1 adet 2 katlı sade padispanya
1 paket sade Krem şanti
Krem şantiyi hazırlamak için süt
Keki ıslatmak için vişne reçelinin suyu
Bitter çikolata+krema
Ben meyve olarak çilekli yaptım siz hangisini arzu ederseniz kullanabilirsiniz

Kekin ilk katını alıp visne reçelinin suyu ile heryerini ıslayın. Hazırladığımız kremşantiyle çilek reçelinin denelerini püre yapıp karıştırın ve ara katına sürün. İkinci katı üzerine kapatıp erittiğimiz çikolata ile heryerini kaplayın.Üstünü çilek ve hindistancevizi ile süsleyin.

Etiketler:

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa